Corona virus update 20-3-2020

Beste Gasten,

Graag willen wij jullie informeren wat het Coronavirus en alle maatregelen daaromtrent inhouden voor ons bedrijf.
Wij volgen de nieuwsberichten en adviezen van brancheorganisaties op de voet en het blijft nieuws van de dag.

Zoals u zich wel kunt voorstellen hebben de maatregelen van dit virus grote impact op ons recreatiepark. De horeca is inmiddels gesloten en gaat naar wij hopen 6 april weer open. Dit is echter ook nog afwachten.
Uiteraard gaat de gezondheid van een ieder voorop! Wij hopen dan ook door middel van deze mail met u samen ieders gezondheid te bewaken.

Nu u vaker thuis bent en het mooie lenteweer eraan komt, willen we er graag voor zorgen dat u wel kunt genieten van dit mooie stukje natuur. Hierbij moeten we ons met elkaar houden aan de adviezen/regels van het RIVM.
Dit betekent dat wij u vragen thuis te blijven als u ziekteverschijnselen vertoont.
Verder bij aanwezigheid op de camping, gepaste afstand van elkaar te houden, vaker de handen te wassen, niezen of hoesten in de ellenbogen.

Hieronder kunt u onze verdere maatregelen/adviezen lezen.

Toiletgebouwen:
Onze toiletgebouwen worden vaker schoongemaakt dan normaal. De gedeeltes die u met u handen aanraakt zullen wij met desinfectie goed schoonmaken (deurklinken, knoppen, kranen etc.)
Houdt de geadviseerde afstand van 1,5 meter tot andere gasten. Was uw handen extra goed alvorens u naar buiten gaat. Laat kinderen in deze tijd niet alleen gebruik maken van onze toiletgebouwen.

Visite:
Wij vragen u in deze onzekere periode geen visite te ontvangen. We willen zo min mogelijk mensen op ons terrein zodat onze eigen gasten wel kunnen genieten indien ze daar zelf voor kiezen.

Speeltuinen:
Wij vragen u ook om samen met ons uw kinderen in de gaten te houden. Natuurlijk willen zij lekker spelen, maar voorkom groepsvorming. Dit is ook het advies van het RIVM. Laat ook zij afstand van elkaar houden en zorg dat ze niet met al hun vriendjes tegelijk spelen. Neem hierin uw eigen verantwoordelijkheid.

Receptie:
Onze receptie is voor een deel afgezet. Dit is niet gebeurd omdat wij anders niet voldoende afstand zouden bewaren. Dit is om ervoor te zorgen dat niet iedereen met zijn/haar handen en armen op de balie hangt. Het kijkt wat rigoureus, maar nogmaals, wij willen graag rekening houden met iedereen.

Tot slot zouden wij u willen vragen respect te hebben voor ieders beleving van deze onzekere periode.

Let een beetje op elkaar en blijf gezond. We moeten het samen doen