Opening fase 1 toekomstplannen Heische Tip

Met gepaste trots presenteren wij u het vernieuwde deel van ons terrein. Met een nieuwe toekomstvisie op het netvlies is er jaren geleden een prachtig plan geschreven voor de Heische Tip. Eindelijk konden we afgelopen winter beginnen aan de realisatie van de eerste fase.

 

Al enkele jaren wordt er op de Heische Tip gewerkt aan een plan voor kwaliteitsverbetering. Inmiddels is afgelopen winter de eerste fase gestart. Een heel ander totaalplaatje. Door middel van een andere indeling op het terrein, andere beplanting en meer ruimte, maken wij ons terrein toekomstproef. Het doel is ons terrein beter in te passen in Natuurgebied De Maashorst. Dit wordt met name door beplanting gerealiseerd. Met behulp van veel advies en de juiste partners is er enorm hard gewerkt aan dit eerste stukje nieuw terrein. De gehele infrastructuur is vernieuwd en de plaatsen zijn groter. Voor een ieder was het een groot project, wij danken dan ook onze gasten voor de medewerking.

De Heische Tip bestaat dit jaar exact 50 jaar, heel bijzonder dus dat juist nu het eerste deel van een jarenlange droom is gerealiseerd!

Vrijdag 22 juni om 19.00 uur zal burgemeester Bakermans de naam van deze nieuwe fase onthullen. Samen met onze gasten van die staan op deze fase heffen we het glas op dit mooie project.