Horeca

Een van de trekpleisters op de Heische Tip is het prachtige terras. Het terras is gelegen aan onze recreatieplas en geeft dus een uniek uitzicht. Uw kinderen kunnen heerlijk in de speeltuin spelen terwijl u op ons terras een drankje drinkt.
Natuurlijk serveren wij hier de lekkerste gerechten voor lunch en diner.

Onze taveerne biedt gezelligheid voor iedereen. Een avondje gezellig kletsen aan de bar, een potje darts of biljarts en soms zelfs een avond dansen is hier de orde van de dag. Door de “oud bruine” uitstraling waant u zich in een heus café.

Voor een snelle hap kunt u gebruik maken van ons cafetaria. Gewoon een lekker frietje met een snack, of na het eten een softijsje, u vindt het hier allemaal…

De Heische Tip kent diverse ruimten, allen in een andere ambiance en geschikt voor diverse grootte van groepen.

Op ons Terras kunt u heerlijk bijkomen na een tochtje op de fiets of te voet. Met uitzicht op het strand waant u zich even in een andere wereld.

In de Serre zit u heerlijk uit de wind, maar toch een beetje buiten. De serre is ook uitermate geschikt voor wat kleinere groepen.

De Taveerne is een gezellig bruin café en biedt ruimte aan wat grotere groepen. Met biljarts, darts en een rookruimte erg geschikt voor een gezellige avond.

De Bistro is een sfeervolle ruimte en wordt uitsluitend gebruikt voor groepen. Ideaal voor een verjaardag of vergadering.

De Zaal is een ervaring op zichzelf. U waant zich op de binnenplaats van een kasteelruïne. De zaal is uitermate geschikt voor grotere groepen en voor feesten waarbij de voetjes van de vloer gaan.

U ziet, de Heische Tip past u altijd!