Omgeving

Vakantiepark De Heische Tip vormt samen met haar omgeving een prachtige vakantiebestemming. Met de vele mogelijkheden die deze omgeving biedt kunt u diverse kanten op.

Zo kunt u heerlijk wandelen en fietsen in natuurgebied de Maashorst. Kinderen kunnen zich in deze bossen ook enorm uitleven, klimmen en klauteren of een lekker potje voetbal spelen. In dit gebied zijn tal van leuke dingen te beleven, denkt u hierbij aan Maashorstboeren die hun bedrijf openstellen voor u.
De Heische Tip is een recreatieve poort voor dit gebied, u kunt zich dus uitermate goed laten informeren door onze receptiemedewerkers.

Voor diegene die liever in een stadse omgeving verkeren zijn er ook diverse mogelijkheden… Winkelen in Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven kan binnen een half uurtje.
Verder vindt u hier in de omgeving ook prachtige vestingstadjes, denk hierbij aan Grave, Megen en Ravenstein.

Grotere attractieparken als Toverland, de Efteling en Beekse Bergen liggen op niet al te lange afstand van Zeeland. Maar ook in de buurt vindt u tal van leuke uitjes, denkt u eens aan het Boerenbond Museum, of Billy Bird park Hemelrijk.