Sanitaire Voorzieningen

Toiletgebouwen:

Op het terrein bevinden zich 3 toiletgebouwen. U vindt er een op het strand, een aan de rand van vak 9 en een aan de rand van vak 7. Gebruik de toiletgebouwen alleen waar ze voor bedoeld zijn en niet voor andere doeleinden. Hiermee bedoelen we dat deze gebouwen niet bedoeld zijn als hangplaats voor jeugd of binnenspeeltuin voor kinderen.

 

Wasserette:

De wasserette bevindt zich in het toilet gebouw aan de rand van vak 7. De wasmachines werken met muntjes, het wasmiddel wordt automatisch toegevoegd tijdens het gekozen wasprogramma. Wij verzoek u GEEN extra wasmiddel of wasverzachter toe te voegen! U kunt de was draaien voor €5,00 per wasbeurt. Ook kunt u de was drogen. Hiervoor heeft u ook een munt nodig. Munten voor de droger kosten €4,00. De was- en droogmunten zijn verkrijgen bij de receptie.

 

Afval:

Wij gaan zorgvuldig om met afval op ons terrein en hopen dat u dat ook doet. Onze milieustraat bevindt zich tegen over de receptie van ons park. U kunt hier uw huisvuil kwijt in de daarvoor bestemde containers, evenals glas en oud papier. Het is verboden ‘thuisvuil’ hier te deponeren. Enkel afval wat op de camping geproduceerd is. Er is camera toezicht om dit te handhaven.

Laat uw kinderen nooit alleen het afval wegbrengen, zij kunnen vaak maar net bij de deksel en kunnen dus heel gemakkelijk klem komen met hun vingers. Voor uw grof vuil kunt u terecht bij de milieustraat in Oss.

 

Internet:

Op bijna al onze toeristische plaatsen en bij de verhuureenheden is WiFi aanwezig. Rondom onze horeca is voor iedereen Free-WiFi. U kunt gebruik maken van de Social Hotspot. U kunt inloggen met uw Facebook account of een wachtwoord aanvragen bij onze receptie.