Verhuur objecten

 

 

Camping de Heische Tip  is een kindvriendelijk park dat voor iedereen wat wils biedt.  Ruime, maar gezellige kampeervelden, uiteenlopende verhuuraccommodaties of kamperen aan het water. De Heische Tip  heeft een ruim scala aan mogelijkheden. Met een ruim aanbod aan faciliteiten en voorzieningen kom je tijdens je kampeervakantie niets tekort.

Een van de grootste trekpleisters van Vakantiepark de Heische Tip is de recreatieplas met schoon water en een groot zandstrand. Voor de allerkleinsten is er een apart zwemmers gedeelte, hetgeen is afgezet met drijflijnen. Het is de ultieme droom van elk kind…. Zand en water, en dan ook nog een grote speeltuin binnen handbereik. Heerlijk om de dag door te brengen met goed weer.

Verder bevinden zich op ons park een midgetgolfbaan, een playground voor de jeugd waarop zij heerlijk kunnen voetballen of basketballen en een skelterbaan. Door de verhuur van skelters is dit ook een zeer gewilde baan bij de kleine coureurs onder ons. Zij kunnen hier naar hartenlust crossen.

Onze horecavoorziening biedt voor ieder wat wils. Op ons terras kunt u heerlijk genieten van een kop koffie met een appelpunt terwijl u uitkijkt over het water. Wij serveren lunches en diners. Voor een gezellig avondje kunt u ook zeer zeker bij ons terecht. Het cafetaria biedt u een groot assortiment snacks en ijsjes. Onze feestzaal is zo multifunctioneel dat u zich de ene dag in een ware disco waant, om vervolgens de volgende ochtend uw kinderen naar het knutselen te brengen. Ook voor de Bingo en Playbackshow is dit de perfecte ruimte.

Op de Heische Tip kan iedereen zichzelf zijn…