Voorzieningen voor jaarplaatsen

Onze jaarplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom, water, riolering en centrale antenne.

Een van de grootste trekpleisters van Vakantiepark de Heische Tip is de recreatieplas met schoon water en een groot zandstrand. Voor de allerkleinsten is er een apart zwemmergedeelte, hetgeen is afgezet met drijflijnen. Het is de ultieme droom van elk kind…. Zand en water, en dan ook nog een grote speeltuin binnen handbereik. Heerlijk om de dag door te brengen met goed weer.

Verder bevinden zich op ons park een midgetgolfbaan, een playground voor de jeugd waarop zij heerlijk kunnen voetballen of basketballen en een skelterbaan. Door de verhuur van skelters is dit ook een zeer gewilde baan bij de kleine coureurs onder ons. Zij kunnen hier naar hartenlust crossen.

De toiletgebouwen zijn van alle gemakken voorzien. Ze zijn degelijk en functioneel. Ons park beschikt over 3 toiletgebouwen. Voor hen die graag alles weer schoon mee naar huis nemen is hier ook een wasserette met 2 wasmachines en een droger.

Onze horecavoorziening biedt voor ieder wat wils. Op ons terras kunt u heerlijk genieten van een kop koffie met een appelpunt terwijl u uitkijkt over het water. Wij serveren lunches en diners. Voor een gezellig avondje kunt u ook zeer zeker bij ons terecht. Het cafetaria biedt u een groot assortiment snacks en ijsjes. Onze feestzaal is zo multifunctioneel dat u zich de ene dag in een ware disco waant, om vervolgens de volgende ochtend uw kinderen naar het knutselen te brengen. Ook voor de Bingo en Playbackshow is dit de perfecte ruimte.

Op de Heische Tip kan iedereen zichzelf zijn…