Fluisterstep

De Fluisterstep doet eerder denken aan een scooter dan aan een step omdat je erop zit. Ze rijden zeer comfortabel met stoere brede banden waardoor je een goede wegligging hebt.
Met de Fluisterstep kun je op een geweldige fluisterstille manier prachtige routes maken van wel 40 km. lang. De topsnelheid van de Fluisterstep is 25 km/uur.

Het is leuk om met een groep deze routes te rijden maar individueel of gezellig met z’n tweetjes kan natuurlijk ook. Op de duo step kun je met twee personen, ook leuk om samen met de kinderen te doen. Zo kunt u een route maken door natuurgebied de Maashorst maar een ritje naar de steden Ravenstein of Grave is ook mogelijk.

Bij ons staan de natuur en de dieren op nr. 1 en onthoud dat u gewoon verkeersdeelnemer bent en we verwachten verantwoord rijgedrag.
Om de Fluisterstep te besturen bent u minimaal 16 jaar en in het bezit van een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs B.

Firma De Fluistep Verhuur stationeert iedere zomer twee Fluistersteps duo steps op ons park voor verhuur. Mocht u graag met meerdere personen er op uit gaan dan brengen zij met alle plezier meer Fluistersteps op onze locatie. Dit is alleen mogelijk voor een rit van minimaal 3 uur.

 

 

€ 15,- per uur. incl. WA-verzekering voor 1 persoon.

€ 17,50,- per uur. incl. WA-verzekering met 2 personen.

€ 35,- 2,5 uur. incl. WA-verzekering volwassenen + kind toeslag € 5,00

€ 70.- voor een hele dag. (U krijgt dan een oplader mee.)

Wij hebben twee duo steps op onze locatie staan. Op deze Fluisterstep kun je met twee personen zitten. (ouder + kind)
Als u met een grotere groep op pad wilt gaan, kunnen we erbij huren tot maximaal 30 steps. (Huur minimaal 2,5 uur)

Lees hier aanvullende informatie en voorwaarde van de verhuurder.